Ugodna in diskretna prenočišča v Ljubljani in njeni okolici. Soba že od 25€ za počitek! Diskretno rezerviraj preko spleta.

INFORMACIJE O PIŠKOTKIH

Piškotki so majhne besedilne datoteke , ki jih spletne strani lahko uporabljajo za bolj učinkovito izkušnjo uporabnikov.

 

Zakon o piškotkih navaja, da lahko shranimo vse piškotke na uporabnikov računalnik, ki so bistvenega pomena za delovanje te spletne strani. Za vse druge vrste piškotov potrebujemo vašo privolitev , da to storimo .

 

Stremljan.si dejansko uporabljajo nekatere nebistvene piškotke. Mi ne počnemo tega , da bi spremljali posamezne uporabnike ali za njihovo identifikacijo , ampak , da pridobimo uporabno znanje o tem, kako je spletna stran uporabljena , tako da bomo lahko izboljšali izkušnjo naših uporabnikov.

 

Mi uporabljamo Google Analytics , priljubljena storitev spletne analize od Google, Inc. Google Analytics je storitev, ki generira natančne statistične podatke o spletni strani, prometnih virov in ukrepi konverzije in prodaje. Izdelek je namenjen marketingu. To je najbolj pogosto uporablja statistike spletišč.

 

Tukaj lahko dobite več informacij o tem, kako upravljati s piškotki, na primer brisanje ali jih blokirati. Navodila za Google Chrome , Internet Explorer in Mozilla Firefox